Onze ByAR software is al door verschillende organisaties toegepast in hun eigen branded apps. Krijg hieronder een impressie van de bestaande ByAR apps.

icon-onsbos-180px

Ons Bos – Ontdek het bos op een nieuwe manier

Ontdek het natuurgebied ‘De Groote Heide’. Van mindfulness tot sport en van geschiedenis tot fotografie. Leer de natuur op een heel nieuwe wijze kennen.

knooppuntvught-180px

Knooppunt Vught – Levendige geschiedenis

Beleef de historie van het prachtige dorpje Vught, een plek rijk met historische en culturele locaties. Ervaar de historie met eigen ogen.

EHV_icon-android-180px

EHV Walks – Leer meer over een slimme stad

Eindhoven: het hart van één van de slimste regio’s van de wereld. Beleef de verhalen met EHV Walks en maak kennis met de Eindhovense identiteit.

icon-vangoghstreken-180px

Van Gogh’s Streken – Maak kennis met een kunstenaar

Ontdek één van de mooiste regio’s van Brabant op de fiets. Kom te weten waarom Vincent van Gogh van deze idyllische regio hield.

Wandel in Bergeijk app

Wandel in Bergeijk – Waar een klein dorp groots in kan zijn

Smokkelen, een sterke band met Gerrit Rietveld en een wereldberoemde textielindustrie. Ontdek al deze belangrijke verhalen met de Wandel in Bergeijk app.

icon-hoofdstad-180px

Hoofd-Stad – Braintainment met augmented reality

Ontdek de mooiste en spannendste plekjes van Leeuwarden, terwijl je je eigen hersenen positief beïnvloedt.

rsz_ervaar-eersel-icon-android-store

Ervaar Eersel – Verhalen door jongeren

Jongeren uit Eersel weten wel hoe ze een verhaal moeten vertellen! Scholieren van het Rythovius College in Eersel maakten hun eigen Augmented Reality routes.

icon-kabouterbos-180px

Kabouterbos – Augmented Gaming met Kabouters

Kleine wezentjes hebben zich verstopt in de bossen van Valkenswaard: achter bomen, onder paddenstoelen en hangend aan takken. Speur Augmented kabouters op met deze speciale Augmented Reality app.

icon-deurne-180px

Virtueel Deurne – AR regen route

Regen hoeft helemaal niet saai te zijn! In Deurne kun je nu een Augmented Reality wandeling lopen waarbij virtuele gids Ron je op een leuke manier alles over regen verteld.