Met de burgemeester van Waalre op pad!

In samenwerking met het IVN heeft Dutch Rose Media 3 prachtige routes van 4-6 km door de natuur- en bosgebieden van de gemeente Waalre en Valkenswaard samengesteld in de ByAR app “Ons Bos.”

Heikantwandeling

Tijdmachines hoeven tegenwoordig niet meer het formaat van een auto te hebben. Met Ons Bos heb je een tijdmachine op zakformaat! In de Heikantwandeling waan je je in het jaar 1600. Onder begeleiding van heer Huibrecht van de Clusen wordt je meegenomen in een inspectietocht over zijn landgoed. Samen met de medewerkers van het IVN vertelt heer Huibrecht allerlei interessante feitjes over de omgeving en de natuur, in zowel het verleden als heden.

Aalsterheide wandeling

Ben je een groot liefhebber van natuur- en boswandelingen? Wil je meer weten over de interessante bomen, planten en dieren die je tegenkomt? Maar geen zin in een georganiseerde wandeling met een Boswachter en grote groepen mensen? Met de Aalsterheide route kan je zelf op pad gaan. Volledig genieten van de omgeving, aangevuld met Augmented Reality en audio. Het IVN vertelt in deze wandeling over de geschiedenis van dit prachtige natuurgebied en welke flora en fauna hier te vinden is.

Gemeentehuiswandeling

Wil je naast natuur ook meer weten over de historie van Brabantse dorpen, maar geen zin om een stapel papieren gidsen mee te sjouwen? Dan is de Gemeentehuiswandeling de route die je zoekt. In deze wandeling wordt je door Burgemeester Brenninkmeijer begeleidt, die je zal meenemen door Waalre en Valkenswaard en zal vertellen over de rijke geschiedenis, cultuur en natuur van deze dorpen.

Nieuwsgierig naar deze routes? Download de Ons Boss app gratis in de App Store of Google Play Store en ga zelf op pad! Ontdek the kracht van location-based storytelling met Augmented Reality!