Ga op zoek naar Augmented kabouters in Valkenswaard!

 

Vandaag is het dan eindelijk zo ver: vanaf deze dag kun je in de Valkenswaardse bossen op zoek naar kabouters! In Valkenswaard start vandaag namelijk de Wandelweek (van 15 t/m 23 april) en daarmee dus de aftrap van de Augmented Reality speurtocht genaamd het KabouterBos.

Kinderen kunnen met een knapzakje en de Augmented Reality app van het KabouterBos in de bossen op pad om op zoek te gaan naar verstopte kabouters. Een digitale wichelroede wijst je de weg, waardoor je de leukste route door het bos loopt en op je pad dus verschillende kaboutertjes tegenkomt. En die kabouters… die zijn met het blote oog niet te zien. Pas wanneer je door het scherm van je telefoon kijkt, zie je ze tevoorschijn komen. Zo verschijnen ze hangend aan takken, zittend op een paddenstoel of dansend tussen het gras. Zorg ervoor dat Woudje al zijn kaboutervriendjes weer vindt!

 

 

Wandelweek Valkenswaard

De release van de app zal vandaag om 10.30 plaatsvinden bij Bosherberg Harba Lorifa te Valkenswaard. Ook na de Wandelweek blijft de speurtocht beschikbaar bij VVV Valkenswaard en Harba Lorifa. Meer informatie over de release is via de website van Wandelweek Valkenswaard te vinden.

Krijg hieronder alvast een leuk voorproefje van het KabouterBos!